Waarom Shutters

Waar komen de shutters vandaan

Shutters zijn eeuwenoud en zijn helemaal van deze tijd. Ze werden in de Middeleeuwen al gebruikt als zonwering, met name in het middellandse zeegebied waren de shutters erg populair, vanwege de vele functies, o.a verduistering, en privacy.

 

De hoge decoratieve waarde van shutters

Shutters hebben vele voordelen (zie 'De voordelen van shutters') Het meest in het oog springende is wel de decoratieve, stijlvolle uitstraling, die je zult ervaren als een verrijking van je woongenot.

 

De voordelen van shutters  (Energiebesparend!)

Shutters kun je samenvoegen tot een stijlvolle zonwering. Je ruimtes krijgen een prachtige uitstraling en door enkel het plaatsen van de juiste shutters, kun je spelen met lichtinval en creëer je die fijne sfeer.

De shutters werken zonwerend en isolerend, waardoor het in de zomer heerlijk koel aanvoelt, terwijl ze in de winter de warmte binnenhouden. Shutters hebben weinig onderhoud nodig en zijn gemakkelijk te reinigen. Stof heeft geen grip op de lamellen en is daardoor gemakkelijk te verwijderen.

 

Shutters heb je in verschillende soorten

Shutters heb je in allerlei materialen, maten en kleuren. Je hebt moderne shutters met een gladde uitstraling en  ruwe shutters met een meer landelijke uitstraling.

Shutters kun je helemaal afstemmen op de ruimtes en het interieur van jouw woning. Je kunt zelf bepalen wat past in de verschillende ruimtes, daarbij kun je kiezen uit verschillende vormen. Je hebt bijvoorbeeld scharniershutters, shutters op vouwrails, shutters op schuifrails en shutters als openslaande deuren.

 

Zijn shutters duurzaam

Onze shutters zijn duurzaam en FSC- gecertificeerd. Dat wil zeggen dat er voor houten shutters alleen gebruik wordt gemaakt van hout dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

Offerte opvragen

Je kunt altijd contact met ons opnemen per mail, telefonisch of via het contactformulier. We komen dan graag langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek ! Onze gekwalificeerde en ervaren medewerkers kunnen je van dienst zijn om een juiste keuze te maken, zodat alles er perfect uit komt te zien! Op ramen met afwijkende vormen  zijn bovengenoemde kortingen niet van toepassing, maar wij zullen hiervoor zeker een passend voorstel kunnen doen.