Over ons

'Met een kwalitatief uitstekend product, gemaakt van eerlijk en duurzaam materiaal, veel sfeer en gezelligheid in huis brengen, thuiskomen en genieten van de tijdloze stijl en uitstraling die onze goede shutters belichamen,' dat is wat Annelies met het Shutterhuys wil bereiken!

 

'Persoonlijk contact, rust, degelijkheid, betrouwbaarheid en een goed advies zijn waarden die in Noord-Nederland belangrijk zijn,' aldus Annelies. Haar jarenlange ervaring op het gebied van interieurstyling en aankleding maakt dat voor elke situatie een passende oplossing kan worden gevonden. 'Een goed advies geven, een perfecte montage en daarna jarenlang genieten, maken mij altijd weer blij. De vele tevreden klantenreacties zijn hier het voorbeeld van.'

 

Persoonlijk advies aan huis.

Onze adviseur met meer dan 20 jaar ervaring komt graag bij je aan huis om al je wensen en mogelijkheden te bespreken. We hebben een uitgebreide collectie om te tonen, zodat je thuis kunt zien wat het mooiste past binnen jouw interieur. Om je mee te helpen met de juiste keuze te maken, denken we graag met je mee. Bijvoorbeeld adviseren we over het juiste Design en de montagemogelijkheden. We kunnen na het inmeten direct een prijs voor je maken. Wanneer je akkoord geeft, gaan we direct voor je aan de slag.

 

Definitieve inmeting.

Wanneer er door onze inmeet-specialist nauwkeurig is ingemeten tot op de millimeter, wordt er nogmaals je keuzes gecheckt, hierna wordt alles in productie genomen.

Monteren van de shutters door onze vakmensen

Zodra de shutters bij ons geleverd zijn, wordt er een afspraak gepland voor een montageafspraak. Onze eigen vakmensen komen monteren en na een perfecte montage laten we de ruimtes keurig achter.

Van advies aan huis tot en met een perfecte montage | Shutterhuys

✅ Maatwerk

Klantgericht

✅ Beste prijsgarantie

Hoogste kwaliteit en vakmanschap

Persoonlijk adviesgesprek en gratis inmeten

3 jaar garantie

✅ Kier-vrije profielen

Meer dan 20 jaar ervaring

Wat maakt ons zo uniek?

De frames die gebruikt worden voor het plaatsen van onze shutters hebben geen kiervorming! Shutterhuys beschikt over diverse frames in alle stylen en maten. Het voordeel hiervan is wanneer het huis scheef is gestuct, kan er een Z- frame toegepast worden die alle naden, kieren en scheefheid weghaalt en een mooie afwerking weergeeft! Wij kunnen  meerdere opties aanbieden en dit zonder meerprijs op de vierkante meterprijs.

Kortom, een perfecte  afwerking zonder extra kosten!

Contact opnemen

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op!