Klantervaringen

Hieronder leest u de feedback van onze gewaardeerde klanten. We zijn trots op de positieve reacties die we hebben ontvangen en streven er voortdurend naar om uw ervaring met ons verder te verbeteren.

Bij ons vorige huis hadden we jaloezieën op internet besteld en zelf opgehangen. Dat resultaat viel ons toen erg tegen omdat het allemaal niet zo goed pastte als we gehoopt hadden, en de kwaliteit van de jaloezieën ook nogal te wensen over liet. Daarom hebben wij nu bij het inrichten van ons nieuwbouw huis direct gekozen voor shutters en vouwgordijnen van Shutterhuys.nl. Omdat ze alles van begin tot eind zelf doen, advies geven, inmeten en plaatsen, is het eindresultaat heel erg mooi geworden. In de week voor onze verhuizing is alles volgens afspraak geplaatst, zodat we in een bijna kant en klaar huis terecht kwamen. Wij zijn er erg blij mee en de volgende keer gaan we zeker weer met jullie in zee!

 

JS, Gieten

Wij zijn zeer tevreden met de door Shutterhuys aangebrachte shutters en met het daarover uitgebrachte advies. Zonder meer een verfraaiing van ons huis zowel binnen als buiten. De shutters zijn vakkundig ingemeten en aangebracht: alles klopt en is  op de millimeter nauwkeurig. Wij kunnen Shutterhuys zonder voorbehoud aanbevelen.

Kortom: 5 sterren!

Fam.  Jansen te Stadskanaal

Op zoek naar de voor ons perfecte zonwering, kwamen wij via google op de website van Shutterhuys. Op basis van de prachtige voorbeeld foto’s telefonisch een afspraak gemaakt voor advies aan huis. Dat kon al binnen een paar dagen. Tijdens zijn bezoek had Jaap alle tijd voor ons om de diverse mogelijkheden toe te lichten. We hadden direct in de gaten dat we hier met een vakman te maken hadden! Samen gekozen voor shutters in smooth uitvoering die erg mooi bij onze verdere inrichting passen. Het eindresultaat is echt verbluffend geworden en we krijgen hierover nog regelmatig complimenten. Hartelijk dank Jaap en medewerkers!

Fam. Cremer, Emmen

Shutters goed geplaatst en prima service. Ook prima gerepareerd na een ongelukje welke wij gehad hebben.

Groeten uit Stadskanaal

Shutters gekocht bij het Shutterhuys in Stadskanaal, Deze mensen verstaan hun vak, alles netjes ingemeten,  en super gemonteerd, zeer tevreden.

Bleuming

Zo blij met onze shutters! We wisten dat met het juiste huis er gewoon overal shutters moesten komen. Het geeft zoveel rust ook. Geen gedoe meer wat er op de vensterbanken moet staan, typisch Nederlands. Vroeger als kind zag ik al hoe mooi het was, vooral in het buitenland. Jaap Borg gebeld en deze vakman komt inmeten en plaatsen. Geen omkijken naar want je weet dat het goed gebeurd ?!

R. Mulder

We hebben al 16 jaar shutters van Shutterhuys. Zolang ook al met heel veel plezier! Alles is destijds met zorg geïnstalleerd en hangt nu nog naar alle tevredenheid. Het is dus van super kwaliteit, dat is zeker!

Gerda kuil

Het Shutterhuys heeft mijn verwachtingen volledig waargemaakt: een mooie website, maar vooral de uitstekende voorlichting over de mogelijkheden op locatie en daarna de deskundige plaatsing van de shutters door de ervaren medewerkers. Kortom, zeer tevreden en zeker een betrouwbaar bedrijf om aan te bevelen.

H. Verwer

Per toeval kwamen we Jaap tegen toen we met onze hondjes aan het wandelen waren. Wij waren op zoek naar raambekleding. Iets anders dan het standaard wat wij al gezien hadden, maar wat precies waren we nog niet over uit. Jaap kwam een paar dagen later langs met een koffer vol met mooie stalen. En we waren aangenaam verrast. Dit was precies wat we bedoelden. Mooie kleuren, mooi materiaal en wat anders als de standaard. We waren er snel over uit, dit moest het worden. Na alle kozijnen vakkundig te hebben ingemeten, kregen we een aantal weken later onze raambekleding. Het is mooier dan we hadden durven dromen. Het geeft warmte en gezelligheid. We zijn er erg blij mee. Dank jullie wel.

Met vriendelijke groet,

Petra Uiterwijk Winkel

We zijn erg tevreden met onze shutters die wij hebben aangekocht en hebben laten monteren door shutterhuys. Allereerst een goed kleur en product advies dat passend was voor onze raampartij. Tijdens het advies en het inmeten zijn wij vriendelijk te woord gestaan en is er geluisterd naar onze persoonlijke wensen. De levertijd kwam overeen met wat er ons is toegezegd en de montage is echt keurig uitgevoerd.

Kortom wij zijn erg tevreden over de kwaliteit van het product en de dienstverlening van shutterhuys

Fam.Janssen

Erg te spreken over de diensten van het shutterhuys. Onze interesse voor shutters kenbaar gemaakt en dezelfde week kwam Jaap langs om alles in te meten. Goed, eerlijk en kundig advies. We kregen na het inmeten gelijk een offerte. Na het akkoord geven werden we uitstekend op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Na het plaatsen van de shutters super tevreden over het resultaat. Een ware metamorfose van zowel de binnen als buitenkant van onze woning.

Gr. Stefan

Heeft u ook een geweldige ervaring met ons gehad? We horen graag van u!
Laat uw klantervaring achter door middel van dit formulier (klik hier).